Maasresidentie, Oostmaaslaan, Rotterdam

VVE Maasresidentie

Nieuwsflits

Nieuwsflits december 2016

BELANGRIJKE DATA:

06-12-2016: Algemene ledenvergadering
12-01-2017: Nieuwjaarsborrel

Een bijzonder gebouw voor bijzondere mensen

Home

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een appartement of bewoont u al een appartement in het appartementencomplex 'De Maasresidentie' te Rotterdam. Dan vindt u op deze website informatie over het complex:

Ligging:

  • aan de Maasboulevard in Rotterdam
  • uitzicht op De Nieuwe Maas
  • uitzicht op de skyline van Rotterdam
  • openbaar vervoer (tram) op 100m
  • A 16 op 500m

Het gebouw:

  • ¾ telt 12 en ¼ telt 16 woonlagen
  • totaal 164 appartementen, waaronder 7 penthouses
  • grootte van de appartementen varieert van 115 tot 230 m2
  • op de begane grond bevinden zich de bergingen, 35 garages en 44 niet voor derden toegankelijke carportplaatsen
  • op het dak van de carport is een tuin aangelegd
  • het door een slagboom afsluitbare buitenparkeerterrein bevat naast de 16 bezoekersparkeerplaatsen, 120 parkeerplaatsen die eigendom zijn van individuele bewoners
  • naast de slagboom treft u de huismeestersloge aan
  • stadsverwarming, dus geen eigen cv.-ketel

Comfort:

  • huismeester 40 uur per week aanwezig
  • de wijze van bouwen (o.a. dubbele schuiframen aan de achter- en enkele schuiframen met dubbel glas aan de voorzijde) zorgt voor weinig gevoelig zijn voor de buitentemperatuur en dus voor een lage energierekening
  • de wijze van bouwen (o.a. dubbele schuiframen aan de achterzijde en zwevende dekvloeren) zorgt voor geluidsisolatie t.a.v. het verkeer op de Maasboulevard en t.a.v. aangrenzende appartementen
  • veel appartementen hebben een gastendouche of gastenbadkamer en een tweede toilet
  • de toegang naar de lifthal opent zich "automatisch" door het gebruik maken van een zgn. tag

Veiligheid:

  • de videofoon laat zien wie er beneden aanbelt
  • de appartementsvoordeur is voorzien van een deurlens
  • camera's registreren wie er gebruik maakt van de carport + centrale entree
  • de buitenste schuifdeuren van de centrale entree zijn ’s avonds afgesloten
  • infrarood stralen registreren wie er op de ongeveer 3,5 meter hoog gelegen daktuin klimt

Uitstraling:

  • Er is aandacht besteed aan de verlichting, de (dak)tuin en de vormgeving van gebouw en huismeestersloge.
  • De entrees zijn per 01-11-2013 geheel gerenoveerd

Bestuur:
De vereniging van eigenaren heeft een actief bestuur o.a. blijkend uit het werken met een meerjarenonderhoudprognose voor het groot onderhoud.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het bestuur neemt contact met u op.